1. Õppekava nimetus– Toiduhügieenikoolitus
  2. Õppekavarühm: Toiduainetöötlus ja -tootmine

3.Õpiväljundid:

Koolituse õpitulemusena koolitatav:

  • tunneb toiduhügieeni ja HACCP põhimõtteid;
  • oskab vältida toidu füüsikalist, keemilist ja mikrobioloogilist saastumist;
  • jälgib isikliku hügieeni reegleid.
  1. Õpingute alustamise tingimused: Eelnevad baasteadmised ja oskused koolituse teemal ei ole nõutavad.

5.Õppe kogumaht, sh auditoorse ja iseseisva töö osakaal:

  • Kestvus 6 ak.t.
  • Auditoorne loeng

      6.Õppesisu:

  • toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele.
  • toitu käsitlevad õigusaktid;
  • enesekontrolli põhimõtted;
  • isiklik hügieen;
  • kahjuritõrje;
  • puhastamine ja desinfitseerimine;
  • käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed;
  • toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll;
  • toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
  • toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid;
  • mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
  • toiduhügieeni põhimõtted;

7. Õppekeskkonna kirjeldus:

  • Koolituse läbiviimise koht: Kersti Võlu Koolituskeskus OÜ, Kooli 7, Jõhvi.Koolituskeskuses (valminud 2010. a) on 7 õpperuumi, puhkeala, 2 tualetti ja inva-WC, sissepääs liikumispuudega isikutele, parkla.
    Ruumid vastavad tervisekaitsenõuetele.
  • Mööbli ümberpaigutamise võimalus rühmatööks.Koolituskeskusel on olemas kõik vajalikud tehnilised vahendid (magnettahvel, teler, 12 arvutit, igas ruumis dataprojektor, dokumendikaamera, digitahvel, videokaamera, CD-mängija, videomagnetofon, paljundusmasin, tasuta WiFi ).
  1. Õppematerjalide loend:

Õppematerjalid on tänapäevased ja toetavad koolituse eesmärgi saavutamist.

Õppematerjalid ja –vahendid on koostatud ja/või nende kasutamine toimub kooskõlas autoriõiguse seadusega ning ei tohi rikkuda autori isiklikke ega varalisi õigusi.

  1. Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid:
  • Koolitus lõpeb teadmiste kontrolliga, eksami sooritanud saavad tunnistuse.
  1. Koolituse läbiviimiseks vajaliku kvalifikatsiooni, õpi või töökogemuse kirjeldus

Koolitusi viib läbi kõrgharidusega verifitseeritud spetsialist, kelle tegevusalaks on toiduhügieen (jaekaubandus ja toitlustamine).

Lisainformatsioon:
tel 33 52 707; 53 475 016
tel 33 52 137; 555 83 410
E-post: info@kvkoolitus.ee

Koolituse Registreerimine

Lisainformatsioon:
tel 33 52 707; 53 475 016
tel 33 52 137; 555 83 410
info@kvkoolitus.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.








Soovin saada infot minu ala kursuste kohta
Soovin saada infot eripakkumiste, soodustuste ja uudiste kohta


Kinnitan, et olen tutvunud Õppetöö korraldusega ja võtan enesele kõik sellest tulenevad kohustused

Teie registreering on jõudnud kohale. Täname!